16 ноември – професионалния празник на НАП

Публикувано преди 12 години  |  Общество

За девети пореден път  НАП- Ямбол определи  най-добрите си служители за 2012 година в конкурса „Служител на годината“. Тази година победител в Офиса на приходната агенция в Ямбол е Диана Йорданова Илиева-Колева – главен юрисконсулт, щастливо омъжена, майка на две момичета. Житейското мото на Диана Илиева е: Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

Конкурсът „Служител на годината“ се провежда в навечерието на професионалния празник на НАП- 16 ноември – Денят на Свети апостол и евангелист Матей. Датата не е избрана случайно.  Свети Матей е бил първия събирач на данъци в Галилея.

Диана Илиева-Колева – главен юрисконсулт

В конкурса „Служител на годината” бяха  оценени служителите, които от началото на 2012 година са показали професионализъм и старание, заслужаващи признание. Категориите, в които се избираха най- добрите служители  бяха: „Служител функция „Обслужване“, „Служител функция “ Контрол“, „Служител функция „Обжалване“, „Служител функция „Събиране“ и Служител функция „Обща администрация” . Новото при тазгодишния вот бе възможността всеки служител да избира по един колега във всяка от категориите, а не както досега- с право на избор само в звеното, в което работиш.

14 служители в НАП- Ямбол  пък бяха  отличени със специални грамоти за 20-годишната си работа в агенцията. Сред тях има инспектори, специализирани в обслужването на клиенти, в приема и обработването на декларации, ревизори, счетоводители, публични изпълнители. Всички те са започнали работа в данъчна администрация през 1992 година. Грамотите, които ще им бъдат връчени, са от изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов и са също така по случай професионалния празник на приходната администрация 16 ноември.

На професионалния празник на приходната агенция – 16 ноември , изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов ще обяви най-добрите служители на агенцията в национален мащаб. поясняват от  офиса на НАП в Ямбол.


Статията е публикувана на 16 ноември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА