Областен информационен център – Ямбол организира конференция на тема: „Политиките на ЕС и въздействието им върху регионите в България – приоритети и цели“

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Областен информационен център – Ямбол организира конференция на тема: „Политиките на ЕС и въздействието им върху регионите в България – приоритети и цели“. Срещата ще се проведе на 19.11.2012 г. (понеделник), от 09:00 часа в хотел „Кабиле“.

Участниците ще бъдат запознати с  Кохезионната политика на ЕС за настоящия и бъдещия програмен периоди и с анализа на регионалните различия в страната, след извършена междинна оценка на стратегическите документи  през настоящия период. Важен момент ще бъде споделянето на добри практики и научените уроци при реализирането на проекти, съфинансирани със средства от ЕС.

На срещата са поканени представители на местната власт, институции, работещи на територията на област Ямбол, неправителствени организации, бизнеса от областта и представители на регионални и национални медии.

ОИЦ – Ямбол е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


Статията е публикувана на 16 ноември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА