ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Снимки: Трудна, но важна победа за ОФК Елхово като гост в село Бояджик

Публикувано преди 11 години  |  Снимки, Спорт

Много трудно, но все пак заслужено ОФК Елхово спечели нови три точки, този път като гост на един от двата състава от село Бояджик – „Ураган“ в двубой от елитната А окръжна група с минимален резултат 0:1. Единствения гол за ОФК Елхово отбеляза Иван Трънков още в началото на срещата.

ОФК Елхово започна със състав: Евгени Василев, Данаил Попов, Валентин Шиваров, Радослав Стоянов, Пламен Топалов, Пламен Христов, Иван Трънков, Геоги Янчев (капитан), Димитър Тодоров, Красимир Ламбов и Атанас Танев.

Като цяло мача бе равностоен с много малко положения за гол пред двете врати. За жалост както и на стадиона в село Кукорево емоциите по трибуните отново бяха в повече, макар и непредизвикани по никакъв начин. Ако не броим поредицата от ругатни по адрес на нашите футболисти, съдиите, както и по адрес на техните близки роднини, няма как да не пропуснем момента, в който минути преди края на срещата при смяна на футболист от ОФК Елхово – Валентин Шиваров, бе наплют от екзалтиран фен на домакините.

Следващата седмица ОФК Елхово приема другият състав от село Бояджик – Бояджик 2004, който двубой по програма ще се играе в неделя от 14:30 часа. За щастие тук в град Елхово – Полицейското управление подхожда винаги отговорно и полицейски патрули присъстват на срещите до края на мачовете, а не както се наблюдава в населените места в общините на Стралджа и Тунджа, където минути след началният съдийски сигнал липсва каквато и да е охрана по терените от страна на силите на реда, а необходимост със сигурност има, особено когато двубоите са оспорвани. [nggallery id=“705″]


Статията е публикувана на 18 ноември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА