След два дни предстои ново редовно заседание на ОбС-Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Общество

По правилник всеки четвърти четвъртък от текущия месец, се провежда редовно заседание на ОбС-Елхово.  На 22 ноември ще се проведе четиринадесетото  редовно заседание на местния парламент, което е отново с начален час 9.00 часа в заседателната зала (стая 15) на община Елхово.

За пореден път ElhovoNews.info ще излъчва сесията на общинските съветници на живо (в реално време). Прякото излъчване от залата ще започне минути след 8:30 часа и то ще бъде достъпно на началната страница на www.elhovonews.info.

Поканата за свиканото извънредно заседание, заедно с прикачените докладни записки, може да бъде открита на сайта на община Елхово на адрес: http://www.elhovobg.org/?p=9936.

Първите три точки ще се докладват устно, тъй като ще се избира заместник председател на Общински съвет – Елхово, нов член на постоянната комисия по Общински бюджет и икономическа политика, както и разбира се председател на комисията по бюджет и финанси. Припомняме Ви, че овакантените места са вследствие избирането на г-жа Мария Петрова-Минчева за депутат в 41-то Народно събрание на Република България.

В началото на самото заседание се очаква новият общински съветник г-ца Златка Ангелова да положи клетва пред общинските съветници, председателя на общински съвет Елхово и кмета на община Елхово.

За за тези които пропуснат директното Интернет излъчване, само минути след края на заседанието, ще имат възможността да го открият в раздел Елхово PLAY, където по традиция се публикуват видео материалите в ElhovoNews.info.

Д Н Е В Е Н Р Е Д:

1. ИЗБОР на заместник председател на Общински съвет – Елхово.

ВНОСИТЕЛ: /устно/ Николай Тончев Колев–председател на ОбС-Елхово

2. ПРОМЯНА в състава на Постоянната комисия по Общински бюджет и икономическа политика.

ВНОСИТЕЛ: /устно/ Николай Тончев Колев–председател на ОбС-Елхово

3. ИЗБОР на председател на ПК по ОБИП.

ВНОСИТЕЛ: /устно/ Николай Тончев Колев–председател на ОбС-Елхово

4. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Актуализация на сборния бюджет на община Елхово.

Документи за изтегляне: Приложение 1; Приложение 2;

ВНОСИТЕЛ: Петър Киров – кмет на община Елхово

5. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Определяне на представител на Общински съвет – Елхово в Регионална асоциация на общините „Тракия”.

ВНОСИТЕЛ: Николай Тончев – председател на ОбС – Елхово

6. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Отпускане на еднократна помощ

ВНОСИТЕЛ: Петър Киров – кмет на община Елхово

7. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за безвъзмездно придобиване от община Елхово на недвижим имот – държавна собственост намиращ се в с. Бояново и представляващ гарнизонен военен клуб на Министерство на отбраната.

ВНОСИТЕЛ: Петър Киров – кмет на община Елхово

8. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за отдаване под наем на част от имот – публична общинска собственост с площ от 61.82/329.29ид.части кв.м, находящ се във втори етаж на административна масивна триетажна сграда в гр.Елхово ул.”Калоян”№13 за срок от 5/пет/ години след провеждане на публичен търг.

ВНОСИТЕЛ: Петър Киров – кмет на община Елхово

9. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за предоставяне безвъзмездно за управление на имот публична общинска собственост представляващ част от четириетажна масивна сграда с предназначение здравно заведение на Център за спешна медицинска помощ – Ямбол.

ВНОСИТЕЛ: Петър Киров – кмет на община Елхово

10.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Отпускане на еднократни социални помощи на граждани от общината.

ВНОСИТЕЛ: инж.Христо Петров Петев– председател на ПК по социална политика и обществени дейности.

11. РАЗНИ


Статията е публикувана на 20 ноември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА