ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Снимки: Продължават подобренията в училището на едно от най-големите села в община Елхово – Гранитово

Публикувано преди 11 години  |  Общество, Снимки

Продължават подобренията в основното училище на едно от най-големите села в община Елхово. През лятната ваканция бе обновена фасадата на училището в село Гранитово, изградена бе нова пешеходна алея от входа на училищния двор до входа на сградата, направена бе нова предпазна ограда на футболното игрище. Бе направено и освежаване във всички класни стаи, кабинети, коридори и спортни площадки.

На заседание на педагогическия съвет на 11.09.2012 година бе взето решение, училището да продължи работа по проект ВО051РООО1-3.1.06 „Подобряване качеството на образованието в средните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес”.

Към този момент ОУ „Хаджи Димитър” село Гранитово е изпълнило част от ангажиментите по проекта, като в три от класните стаи бе поставен нов ламиниран паркет. Това са залите, в които се провеждат занятията на ПИГ (Полу-интернатните групи).

В кратки срокове се очаква и доставка на ново обзавеждане за класните стаи, което ще допринесе до още по-голямото подобряване на материалната база на училището.[nggallery id=“711″]


Статията е публикувана на 21 ноември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА