Владимир Дръндаревски представи „Книга за щастието в Елхово“

Публикувано преди 3 месеца  |  Общество

На 5 декември в НЧ „Развитие – 1893“ Владимир Дръндаревски представи, за пръв път в Елхово, своята „Книга за щастието“. На своите елховски читатели той предложи творба, която представлява завършена психологическа теория, обясняваща пълноценно и достъпно понятието щастие. За творбата си авторът каза, че е първата, която дава точните понятия, свързани с щастието, развива уникална, пълномащабна теория, разкриваща неговите нюанси в живота и най-важното – дава конкретните решения на всичко, свързано с щастието.

Събитието уважиха г-н Петър Гендов – кмет на Община Елхово и десетки граждани.

Тази книга ще ви помогне да се определите, да се замисляте постоянно, да тренирате мисълта си, съзнанието, душата и сърцето си в посока само и единствено на намиране на пътя към вашето постоянно, бъдещо спокойствие, хармония и лично щастие“, споделя авторът.

Владимир Дръндаревски е роден през 1977 г. Завършва основното си образование в профилирана паралелка, специалност Математика и Английски език. През 2002 г. – висше образование, магистър „Финансов мениджмънт“ в СА „Д.А. Ценов“ Свищов. От 2005 г. е индивидуален предприемач. Днес работи по различни бизнес проекти в областта на културата и изкуството, икономиката и финансите. Любител психолог и естествоизучател на Вселената и света, и законите, които ги движат.

В края на представянето Владимир Дръндаревски написа лично послание на всеки, който закупи книгата и обеща, че ще има и следваща среща.Статията е публикувана на 6 декември 2023


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Растителните диети снижават риска от сънна апнея, съобщи ДПА, позовавайки се на ...
Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 18, ...
Кметът на София Васил Терзиев да забрани честванията на „Деня на защитниците ...
Емоцията свърши, нека да се успокоим и да седнем на масата - ...
Лионел Меси има 8 Златни топки. Той е многократен шампион в ШЛ ...
Бившият футболист на Барселона и бразилския национален отбор Дани Алвеш бе признат ...
В украинските социални мрежи от десетина часа циркулират съобщения, някои от тях ...