Успешен завършек на сезон 2023 за Елхово Рейсинг Клуб (+снимки)

Публикувано преди 4 месеца  |  Спорт

Двама състезатели от Елхово бяха наградени на церемонията по награждаване на призьорите от Републиканския шампионат по мотоциклетизъм за сезон 2023

В емблематичната спортна зала „Колодрума“ в град Пловдив, се състоя церемонията по награждаване на призьорите от Републиканския шампионат по мотоциклетизъм за сезон 2023. На събитието бяха наградени двама представители от Елхово Рейсинг Клуб.

За сезон 2023 Живко Иванов завоюва своята четвърта републиканска титла, като тази година тя бе в супермото в клас S3, зарадвайки не само себе си, но и своите много почитатели. Друг състезател от Елхово в клас МХ Сеньор (мотокрос) Петър Георгиев също бе отличен. След редицата успешни стартове през сезона той бе вицешампион и заслужено бе награден на церемонията.

Елхово Рейсинг Клуб изразява благодарност към своите състезатели за упорития труд през целия сезон. Техният ангажимент и страст към мотоциклетния спорт бяха ключът към този успех. Клубът им пожелава още по-голям успех и безавариен следващ сезон.

Благодарности също се отправят към всички съмишленици и привърженици на Елхово Рейсинг Клуб. Весели празници и успешна нова година от екипа на клуба!


Статията е публикувана на 22 декември 2023

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА