ElhovoNews.info с подобрена мобилна версия предназначена за мобилни телефони

Публикувано преди 11 години  |  Общество

mobВ края на 2010 година – Информационният сайт ElhovoNews.info бе първото електронно издание в областта с мобилно приложение, което дублираше публикациите на основното информационно издание, но в много по олекотен вариант предназначен за смарт телефони.

От днес стартира нова обновена версия на мобилното приложение. То отново поднася съдържанието разделено в отделни категории, идентични с тези на основната версия на сайта, но с подобрен и отново олекотен интерфейс, който не натоварва трафика към мобилният Ви оператор. В новото приложение вече е достъпен и раздела за безплатните обяви, които през последните месеци се утвърди, като една от най-посещаваните категории в страницата.

Новата мобилната версия е оптимизирана отново за всички видове телефони (iPhone/iPаd, Android, BlackBerry, Nokia, Windows Smartphone и Таблети), като информацията е представена по много по-удобен и лесен за ползване начин за всички мобилни устройства. Адреса на мобилната версия не е променен. Той може да бъде достъпен на уеб адрес: http://m.elhovonews.info

Приятно сърфиране.


Статията е публикувана на 1 февруари 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА