Бронзов медал за състезател от клуб по борба „Стефан Караджа“ Елхово (+снимки)

Публикувано преди 1 седмица  |  Спорт

На 10 февруари /събота/ град Сливен бе домакин на държавния личен шампионат за момчета в свободната и класическа борба. Елховският клуб „Стефан Караджа“ взе участие с четирима свои състезатели. Най – резултатен се оказа Ангел Караколев, който се пребори в поредицата от схватки и успя да спечели бронзовото отличие, в категория до 75 кг. в свободния стил.

Това е много-добро постижение за Ангел, тъй като конкуренцията в шампионата бе голяма. Само в неговата категория участие взеха общо 27 състезателя от клубове от цялата страна, а в състезанието, което се проведе в зала „Васил Левски“ – гр. Сливен участие взеха общо 305 момчета от 59 клуба.

Всяко постижение е гордост за клуба и града ни. Всички възпитаници знаят, че винаги има какво още да научат, а всяко едно участие, независимо от резултата, е стъпка напред в израстването им и технически и тактически“, споделя Диан Иванов – треньор на СКБ „Стефан Караджа“ Елхово.

Предстоят още много участия в различни турнири, състезания и шампионати, затова подготовката ще бъде изключително сериозна и интензивна, за да продължават добрите резултати на клуба.Статията е публикувана на 12 февруари 2024


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Вероятно всеки човек има поне един познат, който винаги изглежда в отличен ...
Американски специалисти разработват метод за дълбока мозъчна стимулация, който би бил полезен ...
Намиращо се в Пазарджик голямо светилище на Асклепий може да изчезне заради ...
Въпреки предприетите своевременни и последователни действия на здравните власти и осигурените значителни ...
Лионел Меси има 8 Златни топки. Той е многократен шампион в ШЛ ...
Бившият футболист на Барселона и бразилския национален отбор Дани Алвеш бе признат ...
В украинските социални мрежи от десетина часа циркулират съобщения, някои от тях ...