Снимки: Празник посветен на любовта в ОУ „Пасий Хилендарски” – Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Общество, Снимки

decaПо повод 14 февруари – Ден на влюбените в ОУ „Пасий Хилендарски” – Елхово се проведе празнична изява под надслов „Да си подарим малко любов“. Децата от 5а и 5б клас в основното училище с класни ръководители Николина Атанасова и Мая Иванова, проведоха обща изява пред учениците от ОУ „Пасий Хилендарски”. Гост на събитието бе Пом. Директор Пенчо Бординяшки.

В началото на тържеството учениците представиха празника, как се е породил и какво представлява. Бе представена и мултимедийна презентация по темата изготвена от г-жа Михова. Втората част на общата изява на двата класа се превърна в литературно четене на стихове посветени на любовта. Бяха четени стихове на Робърт Бърнс, Дамян Дамянов и Недялко Йорданов, както и собствени стихове на учениците, които на фона на приятна музика отговаряха изцяло на името на тази изява – „Да си подарим малко любов“. В края на изявата децата завършиха задружно с думите: „Ако имате само една усмивка, дайте я на хората, които обичате“.

След края на изявата Пенчо Бординяшки подари на всеки един ученик, взел участие в тази изява енциклопедии на различни теми.[nggallery id=“812″]


Статията е публикувана на 14 февруари 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА