Снимки: Първа представителна изява на клуб “Игрите в Интернет″ в Гимназия ”Св. Климент Охридски”

Публикувано преди 11 години  |  Общество, Снимки

izДнес в Гимназия ”Св. Климент Охридски” – Елхово се проведе представителна изява на клуб “Игрите в Интернет″. Ръководител на клуба е г-жа Милена Славова – преподавател по Информационни технологии. Дейностите на този клуб са по проект “Успех”, по който гимназията в град Елхово работи за втора поредна година. Под същото наименование този клуб също работи за втора поредна година, но в подменен ученически състав.

В клуба работят 15 ученика – колкото е максималния разрешен брой по проект „Успех“. На днешната представителна изява учениците организираха виртуален футболен турнир на играта FIFA07. В края на изявата учениците получиха грамоти и символични предметни награди за победителите в турнира.

В клуба децата разглеждат теми свързани с игрите в Интернет, разучават и тестват игри. Това е единственото време, когато учениците имат възможност да играят на компютрите, понеже в час те имат забрана за това.

Проект „Успех” ще продължи и през следващата учебна години и ще продължава да предоставя финансиране на извънкласни дейности, с цел създаване на условия за осмисляне на свободното време на учениците в държавни и общински училища.[nggallery id=“810″]


Статията е публикувана на 14 февруари 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА