Снимки: От днес стартира данъчната кампания в община Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Общество, Снимки

taxesВ по-голямата част от страната пълното плащане на данъка върху недвижимите имоти, данъка върху превозните средства и таксата за битови отпадъци е с пет процента отстъпка, ако това е направено до 30 април. Така е и за община Елхово, където също днес стартира данъчната кампания.

Във връзка общинска администрация град Елхово пусна уведомително съобщение до медиите, че отдел „Местни данъци и такси” ще работи с удължено работно време от 08.00 до 18.00 часа в делничните дни.

Още в първите минути след отварянето на касата в сградата на община Елхово имаше желаещи да заплатят своите данъци към местната управа. Само четири часа след стартирането на възможността за заплащане, през касата в информационен център в сградата на община Елхово бяха преминали над 100 души.

Заплащането на данъците може да става чрез местните служби “Местни данъци и такси”, банкови клонове, както и през интернет-системи за разплащане на такси и услуги. Всяка една от общините в страната разпраща до задължените лица уведомления за местните данъци и такси, които трябва да се платят.[nggallery id=“834″]


Статията е публикувана на 1 март 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА