ОФК Елхово с трета поредна победа в контролите

Публикувано преди 2 месеца  |  Спорт

ОФК Елхово записа трета поредна победа в контролната среща от подготовката за предстоящия пролетен шампион на областната футболна група срещу Ботев-Кермен. В двубой игран на стадиона в Елхово, възпитаниците на Владислав Ямуков постигнаха убедителна победа 6:0. Точни за „караджите“ бяха Десислав Михнев и Калоян Ангелов с по две попадения, а Стоян Киров и Желязко Сандев реализираха по едно. Преди две седмици ОФК Елхово записа победа като гост срещу Хеброс Харманли с резултат 1:2, а седмица по-късно победа срещу Генерал Инзово с 4:0.

До края на подготовката ОФК Елхово има планирани само още една контроли. Следващата седмица на връх Националния празник 3 март от 15:30 часа ще приемем състава на Арена-Ямбол. Шампионатът в областната група стартира на 9 март, когато ОФК Елхово ще се изправи тук в град Елхово срещу състава на ФК „Спортист“ – Роза, а срещата по програма е с начален час 15:00 часа.

От футболното ръководство съобщиха за Elhovo.News, че от тази седмицата към спортно-техническия щаб на ОФК Елхово се присъединява Валентин Томев. Той ще бъде треньор на вратарите на детско-юношеската школа на клуба.


Статията е публикувана на 25 февруари 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА