Национален воден поход по р. Тунджа

  381 | Публикувано преди 11 години  |  Общество, Спорт
  382 | Публикувано преди 11 години  | Общество, Спорт

Oт 16.09.2010 г. до 19.09.2010 г. се проведе „Национален воден поход по р. Тунджа – 2010”, който стартира от с. Тенево и приключи до с. Срем. Походът беше организиран от „Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи” ООД. В него взеха участие около 100 човека от клубове и дружества от цялата страна.
„Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи” е дружество, което се занимава с алтернативен туризъм и тийм билдинг мероприятия.  Регистрирано е в гр. Елхово, но извършва дейността си на територията на цялата страна, като предлага каяк дестинации и в Гърция и Турция. Дружеството работи, в посока, да даде възможност на хората, с приключенски дух, да се докоснат до един различен начин за прекарване на свободното време от стандартната почивка.

Така всеки може да оцени себе си или просто да релаксира, извън монотонното и сиво ежедневие, в една неформална обстановка, докато се забавлява.

Целият поход беше изпълнен с много положителни емоции и весели моменти, както през деня, по време на каякинга, така и през нощта, край лагерните огньове, придружени с нестихващи купони на местата определени за биваци.
Този маршрут е подходящ и за туристи, които никога не са гребали с каяк. „Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи” организира такива активности всяка седмица през уийкендите на летния сезон. В района на Югоизточна България има и много други подходящи места за каякинг, като част от тях са: р. Тунджа, р. Велека, Мандренското езеро и цялото Южно Черноморие.

За допълнителна информация за възможностите да се отдадете на емоциите от алтернативния туризъм можете да разгледате сайта на „Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи”: www.adventuresbg.com.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »