Национален воден поход по р. Тунджа

  659 | Публикувано преди 12 години  |  Общество, Спорт
  660 | Публикувано преди 12 години  | Общество, Спорт

Oт 16.09.2010 г. до 19.09.2010 г. се проведе „Национален воден поход по р. Тунджа – 2010”, който стартира от с. Тенево и приключи до с. Срем. Походът беше организиран от „Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи” ООД. В него взеха участие около 100 човека от клубове и дружества от цялата страна.
„Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи” е дружество, което се занимава с алтернативен туризъм и тийм билдинг мероприятия.  Регистрирано е в гр. Елхово, но извършва дейността си на територията на цялата страна, като предлага каяк дестинации и в Гърция и Турция. Дружеството работи, в посока, да даде възможност на хората, с приключенски дух, да се докоснат до един различен начин за прекарване на свободното време от стандартната почивка.

Така всеки може да оцени себе си или просто да релаксира, извън монотонното и сиво ежедневие, в една неформална обстановка, докато се забавлява.

Целият поход беше изпълнен с много положителни емоции и весели моменти, както през деня, по време на каякинга, така и през нощта, край лагерните огньове, придружени с нестихващи купони на местата определени за биваци.
Този маршрут е подходящ и за туристи, които никога не са гребали с каяк. „Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи” организира такива активности всяка седмица през уийкендите на летния сезон. В района на Югоизточна България има и много други подходящи места за каякинг, като част от тях са: р. Тунджа, р. Велека, Мандренското езеро и цялото Южно Черноморие.

За допълнителна информация за възможностите да се отдадете на емоциите от алтернативния туризъм можете да разгледате сайта на „Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи”: www.adventuresbg.com.Статията е публикувана на 29 септември 2010


Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Живко Иванов е сред 10-те финалисти за Годишните награди на Фондация "Енчо Керязов" в категория Спорт
Десетте най-силни кандидатури, които продължават към финала за Годишните награди на Фондация "Енчо Керязов", вече са ясни ... прочети още »
Поредно успешно представяне на ученици от ПГ „Св. Климент Охридски“ на Национална олимпиада по ИТ
На 14 май 2022 т.г. Диан Гинчев и Димитър Маджаров от 8А клас се явиха на финалния ... прочети още »
Награда от 11-ти Национален конкурс за шестокласничка от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово (+снимки)
Награда от 11-ти Национален конкурс за изработване на театрална кукла на любими литературни герои за шестокласничка от ОУ ... прочети още »
Загина шофьор, а 2 жени са ранени в жестока катастрофа близо до село Княжево
В тежка катастрофа загина шофьор на 61 г., а две негови спътнички са ранени и откарани в ... прочети още »
Окончателно – украинският шофьор, причинил катастрофа до Лесово, е осъден на 4 години затвор
Върховният касационен съд остави в сила решение на Апелативен съд – Бургас по делото за катастрофата край ... прочети още »
Даниел Иванов-Аоияма е едноличен водач на турнира в Токио
Даниел Иванов-Аоияма постигна шест поредни победи на започналия в края на миналата седмица турнир по сумо в ... прочети още »