Национален воден поход по р. Тунджа

  505 | Публикувано преди 11 години  |  Общество, Спорт
  506 | Публикувано преди 11 години  | Общество, Спорт

Oт 16.09.2010 г. до 19.09.2010 г. се проведе „Национален воден поход по р. Тунджа – 2010”, който стартира от с. Тенево и приключи до с. Срем. Походът беше организиран от „Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи” ООД. В него взеха участие около 100 човека от клубове и дружества от цялата страна.
„Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи” е дружество, което се занимава с алтернативен туризъм и тийм билдинг мероприятия.  Регистрирано е в гр. Елхово, но извършва дейността си на територията на цялата страна, като предлага каяк дестинации и в Гърция и Турция. Дружеството работи, в посока, да даде възможност на хората, с приключенски дух, да се докоснат до един различен начин за прекарване на свободното време от стандартната почивка.

Така всеки може да оцени себе си или просто да релаксира, извън монотонното и сиво ежедневие, в една неформална обстановка, докато се забавлява.

Целият поход беше изпълнен с много положителни емоции и весели моменти, както през деня, по време на каякинга, така и през нощта, край лагерните огньове, придружени с нестихващи купони на местата определени за биваци.
Този маршрут е подходящ и за туристи, които никога не са гребали с каяк. „Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи” организира такива активности всяка седмица през уийкендите на летния сезон. В района на Югоизточна България има и много други подходящи места за каякинг, като част от тях са: р. Тунджа, р. Велека, Мандренското езеро и цялото Южно Черноморие.

За допълнителна информация за възможностите да се отдадете на емоциите от алтернативния туризъм можете да разгледате сайта на „Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи”: www.adventuresbg.com.Статията е публикувана на 29 септември 2010Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Българската православна църква чества Димитровден
Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руснаци. Предполага ... прочети още »
Снимки: ОФК се върна на победния път в областната футболна група
През почивните дни се играха срещите от шести кръг на елитната окръжна футболна група в област Ямбол, ... прочети още »
Изтече гратисният период за зелените сертификати, започват засилени проверки
От днес започват засилени проверки за зелени сертификати. През изминалите дни властите отпуснаха гратисен период, за да могат обектите на ... прочети още »
Футболните отбори на Елхово и Симеоново ще се изправят един срещу друг днес в Елхово
Днес от 16:00 часа на стадиона в град Елхово сили ще премерят съставите на ОФК Елхово и ... прочети още »
„Зелен сертификат“ за преболедувалите COVID-19, установен с антигенен тест, от понеделник
От понеделник, 25 октомври, всички български граждани, които са преболедували COVID-19 и имат регистриран в Националната здравно-информационна ... прочети още »
Община Елхово организира кампания за безвъзмездно разделно събиране и обезвреждане на опасни отпадъци от домакинствата
Община Елхово уведомява жителите на общината, че на 26.10.2021 г. (вторник) от 10:00 до 16:00ч.,  съвместно с ... прочети още »