Ветеринарна клиника „СТЕЗИВЕТ“ търси нов член за своя екип

29 февруари 2024 10:59  |  Общество

Ветеринарната клиника „СТЕЗИВЕТ“ – Елхово обявява своето намерение да разшири екипа си, подготвяйки се за нови предизвикателства и възможности. След години на успешно обслужване на техните пациенти и стопаните им, те са убедени, че е време да разширят своят екип, както и обхвата на услугите, които предлагат.

С цел да продължат да отговарят на растящите нужди на техните многобройни клиенти,  те търсят нови членове за техния екип. Успехът на всяка ветеринарна клиника зависи от качеството на нейните служители. Поради тази причина те търсят ветеринарен лекар, който да споделя тяхната страст и ангажимент към животните и техните стопани.

Ако споделяте тяхната страст и вяра във високото качество на ветеринарните услуги, които предоставят, може да се свържете с тях за повече информация относно вакантната позиция и условията за кандидатстване.

Началото на клиниката в град Елхово бе дадено през 2017 година, когато стартира като амбулатория. Сега, след години на растеж и развитие към този момент те разполагат с модерен ветеринарен център, а това бе възможно в резултат на тяхната постоянна ангажираност към високото качество на услугите, които предлагат, както и към удовлетворението на техните клиенти.
Те са оборудвани с най-съвременните устройства и технологии в областта на ветеринарната медицина.

За контакт и повече информация:

Телефон: 0887323907  – д-р Лора Събева



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО