Дейности посветени на 3-ти мрат в детска градина „Невен“ (+снимки)

Публикувано преди 2 месеца  |  Образование

Патриотичното възпитание на децата още от най-ранна възраст е поредната мисия, която детската градина и семейството изпълняват съвместно.

В предучилищният период, преподавателите използват най-различни методи и форми, за да запознаят децата по разбираем за тях начин с богатото минало на нашата държава и родния край.

За да възпитат у тях родолюбие, да бъдат добри и достойни граждани, да уважават и познават миналото на родината си.

Децата от всички групи на ДГ „Невен“ гр. Елхово и филиали – с. Лесово и с. Гранитово, отбелязаха празника с тематични дейности.

Чрез различни инициативи възпитаниците на детска градина „Невен“ се докоснаха до исторически събития, велики личности, паметници, съхранили за поколенията героизма на предците ни. Обогатиха общата си култура и познанията си, чрез експонатите и увлекателните беседи представени от уредниците на Етнографско-археологически музей Елхово, творческа дейност и изпълнения на стихотворения и песни посветени на тази бележита дата.

Трети март!
Трети март!
Чакан празник!
Свята дата!
Трети март!
Трети март!
Ден рожден на свободата!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Честит 3-ти Март! – Ден на свободата -Ден на признателност!

Нека бъдем горди българи, нека да предадем на децата си завета да тачат и пазят свободата, да обичат отечеството си и да строят с разум и сърце един по-добър и красив свят!

ДГ „Невен“ гр. Елхово


Статията е публикувана на 3 март 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА