ОФК Елхово постигна четвърта поредна победа в контролите (+снимки)

Публикувано преди 2 месеца  |  Спорт

ОФК Елхово записа четвърта поредна победа в контролната среща от подготовката за предстоящия пролетен шампион на областното футболно първенство. В двубой, игран на стадиона в град Елхово, възпитаниците на Владо Ямуков постигнаха победа с минимален резултат 1:0 срещу състава на Арена-Ямбол. Точен за „караджите“ бе Мартин Мирчев, който реализира единственото попадение в срещата в 55-та минута на двубоя.

Първото полувреме бе сравнително равностойно като сериозни положения за гол пред двете врати липсваха. След почивката футболисти на ОФК Елхово бяха по-активни и натискаха, докато състава от областния град предпочитаха да се отбраняват и дебнеха за контраатаки. Това бе последната контрола на ОФК Елхово. В подготовката за пролетния дял от първенството „караджите“ направиха общо 4 проверки срещу съставите на Хеброс Харманли, Ботев Генерал Инзово, Ботев Кермен и Арена Ямбол, като и в четирите срещи те бяха крайни победители.

Шампионатът в областната група стартира на 9 март /събота/, когато ОФК Елхово ще се изправи тук в град Елхово срещу състава на ФК „Спортист“ – Роза. Срещата е с начален час 14:00 часа.


Статията е публикувана на 3 март 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА