Идният петък в Елхово ще се проведе турнира по мини-футбол

Публикувано преди 2 месеца  |  Спорт

На 22 март /петък/ от 11.00 часа, като част от програмата на Община Елхово по повод празника на града ще започне турнир по мини-футбол. По програма турнирът трябваше да започне в 13.00 часа, но се налага промяна с 2 часа по-рано, за да е възможно да се проведат всички срещи предвидени в програмата в рамките на светлата част на деня.

В турнирът участие ще вземат общо осем отбора разпределени в две групи, като отборите в групите ще играят всеки срещу всеки и след всички срещи ще се оформи класирането. Отборите, класирали се на първите две места в групите ще се срещнат на полуфинали, като победителя от Група А ще срещне класирания се на второ място в Група Б, а победителят от Група Б ще се изправи срещу класирания се на второ място в Група А. Загубилите в двата полуфинала отбори ще се срещнат в малък финал за определянето на трето и четвърто място, а победителите ще определят и крайния победител в турнира. При равни резултати в срещите след груповата фаза, победителя ще се определи след изпълнение на дузпи.

Отборите, които са потвърдили участие са: Община Елхово, Гранична полиция-Елхово, ПБЗН-Елхово, РУ-Елхово, ОФК Елхово, Гранична полиция-Малко Търново, Химик и Тунджа, като последните два отбора са съставени от любители на футбола и не представляват дадена институция.

Организаторите на турнира са изтеглили жребий, а отборите са разпределени по следния начин: Група А – Гранична Полиция-Елхово, Община Елхово, ПБЗН-Елхово и РУ-Елхово, а в група Б – Гранична Полиция-Малко Търново, ОФК Елхово, Химик и Тунджа.

Мачовете ще се играят едновременно на два терена в две полувремена по 15 минути и ще започнат в 11.00 часа.

Програма на двубоите в групите
Група А – 11.00 часа Община Елхово – РУ-Елхово, 11.40 часа Гранична Полиция-Елхово -ПБЗН-Елхово, 12.20 часа РУ-Елхово, ПБЗН-Елхово, 13.00 часа Община Елхово – Гранична Полиция-Елхово, 13.40 часа РУ Елхово – Гранична Полиция-Елхово и 14.20 часа Община Елхово – ПБЗН-Елхово.

Група Б – 11.00 часа ОФК Елхово – Тунджа, 11.40 часа Химик – Гранична Полиция-Малко Търново, 12.20  часа Тунджа – Химик, 13.00 часа ОФК Елхово – Гранична Полиция -Малко Търново, 13.40 часа Тунджа – Гранична Полиция-Малко Търново, 14.20 часа ОФК Елхово – Химик.

Двата полуфинала по програма ще стартират в 15.20 часа, а мача за 3-4 място и финала ще започнат в 16.20 часа.

Мачове за 5-6 и 7-8 място няма да се играят и ще се оформи класирането на база представянето в групите.

Организаторите предупреждават, че зрители няма да се допускат на тревното покритие, те ще имат възможност да наблюдават двубоите от трибуните на стадиона. 


Статията е публикувана на 16 март 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА