Абитуриенти от Професионална гимназия ,,Стефан Караджа“- гр. Елхово поканиха класната си със зрелищна покана за бала и изказаха своята искрена благодарност и признателност към нея

Публикувано преди 4 седмици  |  Образование

Абитуриенти от Професионална гимназия ,,Стефан Караджа“- гр. Елхово поканиха класната си със зрелищна покана за бала. Балони и цветни димки разкрасиха двора на училището и съпроводиха поканата към класната си Пенка Марчева.

Възпитаниците на Пенка Марчева, преподавател по български език и литература се наговориха седмица по-рано как да поканят любимата си учителка. Изобретателните зрелостници въвлякоха в организацията и директорките на училището инж. Снежана Връцова и заместник-директорката инж. Десислава Николова.

Сини и розови димки изригнаха и придадоха тържественост на церемонията!

Нищо неподозиращата госпожа по български език и литература бе извикана навън от виковете на учениците си и бе посрещната с благодарствено писмо, което гласеше:

,,Ние искаме да изкажем своята искрена благодарност и признателност към Вас.

Благодарим ви за качествата, които проявявахте ежедневно и без които не можеше да се случи процеса на обучение. През изминалите пет години ни доказахте нагледно, че наистина да си учител не е само професия, а и призвание. Още с първия ни час ни открихте света на знанието, научихте ни да се уважаваме и пресъздадохте колектив, в който всеки един ученик от Випуск 2024 година намери своето място. Показахте ни, че всеки е ценен, без значение какви и колко са успехите му. Вие проявихте изключителна всеотдайност, обич и разбиране към всички нас. Успяхте да ни подкрепяте винаги в трудните за нас моменти и за благодарност спечелихте нашата обич и уважение. Благодарим Ви от сърце, че сте едни прекрасни и отдадени на професията си учители. Никога не се променяйте! Искаме да се обърнем към Вас и да Ви поискаме прошка за всеки път, в който сме Ви ядосали. Бъдете сигурни, че Ви обичаме като наши приятели, защото Вие бяхте точно това през последните години. Вие ни научихте на страшно много неща- дисциплина, приятелство, толерантност и обноски. Искаме да Ви кажем, че искрено благодарим за всеки път, в който сте ни отправяли критики, защото малко или много ни е повлияло. Особено за закъсненията, за отсъствията и за лошите оценки. Много ще ни липсвате както ядосани, така и усмихнати, защото ние се привързахме към Вас. Обичаме Ви много и Ви уважаваме не само в училище като наши класни ръководители, а и като хора, на които ще разчитаме занапред в живота. Бъдете сигурни, че ще останете завинаги в нашите сърца.

Благодарим Ви за търпението и усилията през всички тези години. И затова в знак на благодарност искаме да Ви попитаме:

ЩЕ ДОЙДЕТЕ ЛИ С НАС НА БАЛА….?“

„Ще дойда“ , каза развълнувана преподавателката.

Абитуриентският бал на зрелостните от Професионална гимназия ,,Стефан Караджа“ гр. Елхово по традиция ще бъде на 23 май, а ние им пожелаваме успешно представяне на държавните зрелостни изпити.

 


Статията е публикувана на 28 март 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА