ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

ОИЦ – Ямбол организира публично обсъждане на Концепция за интегрирани териториални инвестиции за устойчиво развитие

Публикувано преди 4 седмици  |  Общество

Областен информационен център – Ямбол, като част от Звеното за публични консултации към Регионалния съвет за развитие (РСР) на Югоизточен регион (ЮИР), организира публични обсъждания на Концепции за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ), които имат заложени дейности на територията на област Ямбол. На обсъжданията ще вземат участие кандидатите и техните партньори, които ще имат възможност да представят своите идеи и намерения за инвестиции.

Събитията ще се проведат в град Ямбол на 9 и 10 април за проекти на територията на общините Ямбол и Тунджа, на 11 април в град Стралджа и в град Елхово на 12.04.2024 г. от 10:30 ч. в залата на Община Елхово, гр. Елхово за концепция BG16FFPR003-2.001-0125 „Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион “ с водещ партньор Община Бургас.

Събитията са насочени към широката общественост, като всички граждани и представители на местните институции и общности са поканени да участват в дискусиите, да изразят мнение и дадат препоръки към концепциите.


Статията е публикувана на 6 април 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА