Детският състав на ОФК Елхово (U15) е на крачка от спечелване на шампионска титла в зона Бургас

Публикувано преди 1 седмица  |  Спорт

Детският състав на ОФК Елхово (U15) продължава победния си ход в шампионата на зона Бургас. Във футболен двубой игран вчера на стадиона в град Стралджа, ОФК Елхово (U15) победи убедително състава на домакините от Стралджа с резултат 0:5. Това бе 14 поредна победа за състава на Елхово. До края на първенството възпитаниците на наставника Росен Петров имат само още две срещи, а теоретично за спечелването на шампионската титла в зона Бургас е необходима само една победа.

До този момент в шампионата на зона Бургас, съставът от Елхово има актив 45 точки, а зад тях втори е ФК“Свети Влас“ с 37 точки, но и мач по-малко. В шампионата на зона Бургас участват  още съставите на Черноморец Бургас, Карнобат, Стралджа, Ропотамо, Странджа Агрокорн – Средец, Звезденбург – Бургас, Бургас спорт и Българово.

Шампионската титла може да бъде спечелена още на 12 май, когато по програма ОФК Елхово ще посрещне ФК „Ропотамо“ Приморско тук на стадиона в град Елхово. Срещата е с начален час 11:00 чaса.

Любителите на футбола в град Елхово тази неделя ще могат да наблюдават срещата между мъжката формация на ОФК Елхово и ФК „Спортист“ – Роза с начален час 17:00 часа. Срещата е трета от плейофната фаза на областното футболно първенство.


Статията е публикувана на 26 април 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА