Снимки: Ден на отворени врати в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Общество, Снимки

OPENSНа 22 април в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, се проведе Ден на отворените врати за родителите на бъдещите първокласници. Родителите се информираха за новостите в организацията на учебния процес и им беше предоставена възможност, да получат отговор на всички интересуващи ги въпроси.

Директорът на училището– г-жа Т. Атанасова, посрещна бъдещите първокласници от подготвителните групи на ЦДГ „Надежда“ и ОДЗ „Невен“.

Във фоайето на училището се представи мултимедийна презентация, чрез която любознателните детски погледи се запознаха с материално-техническата база, с основните моменти от образователно-възпитателния процес  и с учителките, които ще им попадат ръка на първия учебен ден. За всяко дете г-жа В. Трифонова и г-жа В. Батова изработиха стикер с емблемата на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

С химна на училището четвъртокласниците поздравиха  малките гости. След  тържественото музикално изпълнение г-жа Т. Атанасова-директор на  ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, поздрави бъдещите първокласници, като им пожела да се видят на 15 септември.

След получената покана да учат в това красиво училище децата с ентусиазъм посетиха класните стаи на първокласниците и бяха въведени в компютърните кабинети, библиотеката, както и в игротеките, предназначени за целодневното обучение.

Символично е значението на  днешната дата 22 април, обявен за международен  Ден на Земята, и за Ден на отворените врати в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“  – израз на идеята, че Земята е безкрайна и знанието е безкрайно.[nggallery id=“942″]


Статията е публикувана на 22 април 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА