Стартираха дейностите по изграждане на нов паркинг до Гранична полиция /снимки/

Публикувано преди 6 дни  |  Общество

Стартираха дейностите по „ Изграждане на паркинг в гр.Елхово“. Той се намира в северната част на града, между улиците „Морава“ и „Камчия“, до РД „Гранична полиция“ и е с площ 1 681кв.м.

Предвижда се пространството да се използва оптимално, за да се осигурят максимален брой места за паркиране на автомобили.
Изпълнител на дейностите е „ДЗЗД Камчия 23“ гр. Ямбол, а финансирането е осигурено със средства от Капиталовата програма на Община Елхово за 2024 г. като преходен обект от 2023 г..

Проектното решение включва отводняване на паркинга, районно осветление с LED осветителни тела, хоризонтална маркировка, вертикална сигнализация, както и изграждане на дъждоприемни съоръжения.

Целта на Община Елхово е чрез реализирането на обекта да бъде решен все по-големият проблем с паркирането на нарастващият брой автомобили. Изграждането на паркинга ще подобри не само визията на района, но ще осигури и условия за безопасно и удобно паркиране.

Благоустрояването в различни райони на град Елхово продължава с реализирането на проекти и дейности за подобряване на градската среда и осигуряване на по – добри условия за живот на жителите.


Статията е публикувана на 15 май 2024

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА