Снимки: Гимназия „Св. Климент Охридски” изпрати своите абитуриенти

Публикувано преди 11 години  |  Общество, Снимки

abiПразничната програма в Гимназия „Св. Климент Охридски” започна, с посрещане на училищното знаме. Гости на тържеството бяха, г-н Николай Тончев – Председател на ОбС-Елхово, г-жа Венета Димитрова – секретар в община Елхово, г-жа Жана Ангелова – експерт образование в Община Елхово, инж. Христо Петев – Директор на Професионална Гимназия „Стефан Караджа“ – Елхово, бивши учители, ученици и родители.

Бе извършен ритуалът по предаване на училищното знаме от випуск 2013, випуск 2014 година. Йовка Драгоева директор на учебното заведение в приветствието си поздрави всички присъстващи и най-вече абитуриентите и абитуриентките от випуск 2013 за завършването на училището и за започването на един нов етап от живота им.

В този тържествен ден, искам да поздравя абитуриентите, от випуск 2013 година. Празничния ден е повод както за удовлетворение за постигнатото от годините, така и повод за нови предизвикателства. Бъдещето е пред Вас. Нека вашето поколение сбъдне и нашите мечти за една европейска България. На добър път випуск 2013!“ – това бяха последните думи на г-жа Драгоева, към зрелостниците в техния последен ден в училище.

Бе прочетен и поздравителен адрес, който е пристигнал в училището от кмета на община Елхово Петър Киров. Програмата продължи с изпълнение на песни и танци от ученици на Гимназия „Св. Климент Охридски”, детско-юношески танцов състав “Яница“ с ръководител Цветанка Христова, квинтет към Читалище Развитие – Елхово с ръководител Снежана Делчева и музикален акомпанимент от Тодор Ангелов. Завършващите ученици от випуска са 62, разделени в три паралелки с класни ръководители Галина Кънева, Цонка Динкова и Татяна Миланова. Абитуриентския бал на Гимназия „Св. Климент Охридски” ще бъде в петък /24 май 2012г/, а два дни по-късно абитуриентите ще отпътуват за популярния курорт Кушадъсъ в Република Турция. [nggallery id=“992″]


Статията е публикувана на 14 май 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА