Започнаха тренировки на открито в градски парк Елхово

20 май 2024 19:10  |  Спорт

Преди седмица в град Елхово започнаха тренировки на открито в градския парк. Те се организират от квалифицирания фитнес и нутришън треньор Кристиян Бахчеванов, по инициатива на г-н Господин Брайков – зам. кмет на Община Елхово и с подкрепата на Община Елхово.

Тренировките ще се провеждат ежедневно, до края на летния сезон, в парка на площадките около стария басейн, от понеделник до петък при „хубаво“ време от 19:00 часа (пред басейна).

Тренирането ще бъде по седмична тренировъчна система на открито „Outdoor Fitness Program“, съобразена за всички възрасти и нива на натренираност. Деца под 14 години могат да присъстват само с родител или разрешение от него.

Системата на трениране включва всеки ден различна тренировка на седмичен цикъл и позволява трениране в отделни дни или всички, според възможността на всеки за посещение.

Понеделник: кардио метаболитна кондиция
Вторник: базово/интензивна/силова разходка (дърп/бут)
Сряда: лактатна кардио кондиция
Четвъртък: базово/интензивна/силова разходка (бут/дърп)
Петък: състезателен формат (надпревара)

Всичко това включва желаните за момичета дупе, крака и корем, и нещадяща горна част за момчета с висок интензитет и силова експлозивност.

За присъстващите е необходимо спортно облекло и маратонки, подходящи за тренировки навън. Необходимо оборудване ще се предоставя на място за всеки.



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО