Снимки: 12 двойки близнаци се събраха на детско парти в град Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Общество, Снимки

decaОбщо 12 двойки близнаци се събраха на детско парти в град Елхово. Инициативата е на Членовете на настоятелството на Общински детски комплекс – Елхово (ОбДК-Елхово).

Докато гледаш близнаци безсънните нощи са два пъти по-дълги, сменянето на памперси е два пъти по-често, а и коликите са два пъти по- кошмарни. Всичко тези грижи обаче си струват, защото усмивките са два пъти повече.

„Виждате ли това, което виждам и аз – едно и ….две. Казва гинекологът, докато сочи двете точици на монитора. Бременна сте с близнаци“ – с тези думи водещата Цветанка Христова откри първият празник на близнаците в град Елхово.

Изпълнение на пиано, оцветяване, нарисувай слънце, разказ – лично творчество, познай детето си, песни и танци и други забавни игри, изпълниха с щастие и много емоции децата, които бяха на това тържество.  Състезанието се проведе за първи път в град Елхово, но организаторите от ОбДК – Елхово се заканиха това да стане традиция. Като всеки празник за децата имаше осигурени лакомства и подаръци, които им бяха връчени в края на празненството.

От настоятелството на Общински детски комплекс – Елхово изказват своите благодарности, към всички жители и фирми, които спомогнаха за реализирането на това тържество.[nggallery id=“998″]


Статията е публикувана на 16 май 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА