Снимки: Монтираха нови пейки в междублоковите пространства в Елхово по проект

Публикувано преди 11 години  |  Общество, Снимки

proВ края на месец март Ви уведомихме за това, че за поредна година Община Елхово получи одобрение на проекти за финансиране в рамките на Националната кампания „За чиста околна среда – 2013 г.” обявена през месец януари 2013 г. от МОСВ и ПУДООС на тема „Обичам природата и аз участвам”.

От постъпилите 2400 проекта са одобрени 305, сред които са и проектите на община Елхово: „Облагородяване и благоустрояване на паркова алея в гр. Елхово„ и ”Облагородяване и благоустрояване на междублоковите пространства и районите около тях ”.

Преди броени дни Ви информирахме за монтираните нови пейки в градски парк Елхово. Паралелно с този проект текът и дейностите по вторият одобрен проект , който включва също монтиране на нови пейки, но този път в медждублоковите пространства на град Елхово по проект ”Облагородяване и благоустрояване на междублоковите пространства и районите около тях”.

По този проект се ще се извършва и залесяване и зацветяване на почистени площи и ще се създадат зони за отдих и почивка на живущите в тези райони.[nggallery id=“1000″]


Статията е публикувана на 17 май 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА