Ден на детето и Спортен празник в ДГ „Надежда“ гр. Елхово /снимки/

3 юни 2024 16:47  |  Образование

Весел, забавен, пълен с много емоции и настроение бе днешния ден в ДГ „Надежда“. С много настроение, песни и танци започна празника във всички групи, продължи със забавни игри и снимки за спомен. На личицата на децата грееха усмивки от изненадите, подготвени от учители и родители.

Денят на детето в група „Славейче“ с учители – Женя Михайлова, Ваня Недялкова и помощник възпитател Румяна Янчева започна от сутринта с весели песни, които създаваха настроение, заедно с цветните балони, с които децата сами украсиха занималните и двора! Танцуваха, забавляваха се, пееха, а след като си похапнаха от почерпката, за която се бяха погрижили родителите им получиха и невероятни подаръци.

Децата от група „Червена шапчица“ с учители Жулиета Георгиева, Елена Ламбова и помощник възпитател Николинка Димова отбелязаха вълнуващия и дългоочакван празник с много усмивки, настроение, игри, изненади, танци и песни. Родителите им се бяха погрижили за вкусна почерка и подаръци с които ги изненадаха и зарадваха.
Малчуганите от група „Щурче“ с учители Таня Кръстева, Калина Калева и помощник възпитател Златка Ташева бе отпразнуван с весело градинско парти. Приятели, цветни балони, музика и танци, няма по-хубав празник от този! Много подаръци и лакомства, подготвени от родителите зарадваха децата. По случай празника, Теди заедно с мама Иви приготвиха вкусни меденки за веселите Щурчета, а бащата на Алек – татко Иван изработи за децата от групата атрактивен автомобил със седалки и истински волан. Децата нямаха търпение да „отпътуват“ с него към мечтани дестинации.

В група „Маргаритка“ с учители Пенка Стоянова, Стелиана Янакиева и помощник възпитател Мима Чапкънова празничното настроение и изненадите започнаха още от сутринта. Много и разноцветни балони, подаръчета-изненади от учителките, вкусни лакомства и нови интересни играчки от родителите – всичко това децата с възторг приветстваха и искрено се радваха. След вкусната почерпка, веселбата се пренесе отвън, на двора, където всички се включиха в спортния празник, организиран от големите групи „Славейче“ и „Червена шапчица“. Децата играха с много ентусиазъм аеробика, под ръководството на кака Гери, а после подкрепяха мощно с викове и аплодисменти двата състезаващи се отбора. Спортния празник завърши с весела дискотека и много настроение и танци за всички. Игрите продължиха на площадката – с новите обръчи, с балоните и с рисунки отвън с разноцветни тебешири.

Прекрасен и забавен ден беше и за най-малките деца, децата от група „Звънче“ с учители Станка Хаджиева, Грета Стоянова и помощник възпитател Дияна Топчиева. С много усмивки, танци и изненади, волни и щастливи децата отбелязаха деня на детето. Лакомствата и почерпката бяха предоставени от техните родители. На глобуса децата показваха къде живеят децата по света и какво им е нужно, за да живеят щастливи и свободни.

В спортният празникът участие взеха децата от група „Славейче“ и децата от група „Червена шапчица“. Всички показаха бързина, съобразителност и спортен дух по време на щафетните игри. Имаше смях, закачка и състезателен характер по време на игрите. С много желание и спортен дух състезателите от групите „Червена шапчица” и „Славейче” премериха сили в игрите. Публиката насърчаваше участниците, викайки имената на приятели и познати от отборите. В очите на всички състезатели се виждаше духа на спортиста и желанието за победа.

Да е безоблачно, весело и безгрижно детството ви, мили деца! Запазите само хубави спомени и бъдете щастливи!!!

Екипът на ДГ “Надежда“Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО