Жена е убита от съпруга си в тополовградското село Хлябово

4 юни 2024 11:15  |  Криминално

На 03.06.2024 г., в 06:55 часа, в РУ Тополовград е получен сигнал от 34-годишен мъж от с. Българска поляна, общ. Тополовград, който съобщил за възникнал инцидент в имот, намиращ се в землището на с. Хлябово в посока с. Орлов дол.

Пристигайки на място, служителите на РУ Тополовград и екип на спешна медицинска помощ установяват на входа на двора на посочения имот 57-годишен мъж, лежащ на земята със затруднено дишане. В близост е открита мъртва 55-годишна жена с видима рана на главата.

В резултат на проведен първоначален разговор с 57-годишния мъж е установено, че след възникнал скандал между двамата е ударил съпругата си с дървен кол по главата, в резултат на което е настъпила смъртта й. Обадил се на сина си, уведомил го за случилото се, след което направил опит за самоубийство чрез обесване.

Лицето е задържано за срок до 72-часа с постановление на Oкръжна прокуратура Ямбол. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО