Снимки: Вълнуваща раздяла на четвъртокласниците от ІV-б клас в Основно училище „Свети Паисий Хилендарски” град Елхово с техният класен ръководител

Публикувано преди 11 години  |  Образование, Снимки

decВълнуваща беше раздялата на четвъртокласниците от ІV-б клас на Основно училище „Свети Паисий Хилендарски” град Елхово с тяхната класна ръководителка госпожа Донка Вълева и любимите им учители Светлана Стоянова и Димитрина Димитрова.

На 31 май си взеха довиждане с тях. Четиригодишната  си история от далечната 2009 година до сега децата написаха с много детски усмивки, топлина, много знания усвоени през тези години и една дълбока признателност към „любимите учители”.

Учениците  рецитираха, пяха, танцуваха и изпълниха малки сценки. Тържеството завърши с мили думи, отправени взаимно от децата към учителите и от учителите за децата. Госпожа Вълева в края на тържествената част  се обърна към „своето отлитащо ято”:  „Сигурна съм, че ви научих да летите в правилна посока. Не позволявайте на никого и на нищо да попречи на полета  ви!  На добър път, мои мили птички!”

Тържеството продължи с песни, танци и един весел  и незабравим щур купон.[nggallery id=“1051″]

 


Статията е публикувана на 3 юни 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА