Снимки: Завърши обучение по английски език в НТС-Елхово

7 юни 2013 11:08  |  Общество, Снимки

engОбучението се осигуряваше с ваучери от Бюрото по труда – Елхово за заети в частния сектор по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” – схема, „Аз мога повече”.

Групата обучаеми проявиха  голямо  желание за изучаване на езика. Занятията продължиха шест месеца и обучаемите получиха много добри знания по първите три нива на Европейската езикова рамка – А1, А2 и В1. Преподавателката в курса Е. Узунова изнесе на високо професионално ниво предвидените теми от учебната програма и добре мотивира обучаемите за самостоятелна работа с оригиналните учебни материали по системата NEW FRAMEWORK. Бюрото по труда – Елхово извършваше постоянен контрол за спазване изискванията за обучение с ваучери.

На тестовите изпити на отделните нива обучаемите показаха много добри резултати на езикови знания. Завършените нива на обучение осигуряват разбиране на съществени моменти при познати теми. По отношение на говоренето могат да участват в разговори отнасящи се до всекидневието – работа, пътуване, свободно време. По отношение на писменото ниво могат да пишат лични писма, да описват случки и впечатления. Една част от обучаемите заявиха желание да продължат обучението си в следващо езиково ниво.[nggallery id=“1058″]



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО