Годишна продукция на музикално студио „Вдъхновение“ и школа по руски език /снимки/

13 юни 2024 19:36  |  Образование

На 13 юни в  НЧ „Развитие – 1893“  се проведе заключителна годишна продукция на школите по пеене, руски език и синтезатор. Това бе и заключителната част за този творчески сезон.

За пореден път участниците събраха своите родители, учители и и приятели , за да покажат какво са правили и какво са научили през учебната година. В малката зала на читалището се създаде изключителна атмосфера, съчетаваща сложността на чуждия език, красотата на песенното и музикално изкуство и вълненията на учениците. По този начин културната ни институция  продължи създалата се вече традиция,  в края на сезона,  постиженията на децата  да станат видими пред общността.

От музикално студио „Вдъхновение“ с изпълнения на синтезатор,  се представиха Даная Гинчева, Катрин Калканджиева и Стефания Славкова. От школата по руски език – Димана Димитрова, Ангел и  Стоил Кабаджови и Михаела Стоянова. С вокалните си  изпълнения зарадваха публиката Александра Атанасова, Стефания Славкова, Теодора Генова, Даная Гинчева и Катрин Калканджиева.

Годишната продукция на обучаващите се в школите  се проведе по инициатива на ръководителите Елена Иванова и Лариса Дочева. Освен всичко, което децата придобиват като умения и компетентности   ефектите на музиката им дават  и  по-добро физическо,  когнитивно, социално и емоционално развитие.

В края на изявата всички възпитаници на школите получиха грамоти.Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО