ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Елхово изпрати своите четвъртокласници /снимки/

18 юни 2024 19:32  |  Образование

Преди четири години в класната стая на 4А клас се събраха група стреснати и любопитни малчугани с греещи очички. Тогава всички заедно тръгнаха по дългия път на знанието, търсенето, откривателството. Мечтаеха, изследваха, научиха… и някъде там, сред лудории и изяви, се срещнаха и с нови приятелства. Покориха много върхове, но погледа им мамят още непокорени висини, които предстои до откриват и в следващите класове. Към тези висини винаги ще води топла и всеотдайна ръка.

„Мили момичета и момчета, вашият слънчев и труден път продължава!
Ще пътувате, ще се забавлявате, ще откривате и мечтаете…
Вие сте силни, добри, талантливи!
Вие сте млади, умни, красиви!
ВИЕ СТЕ… НАЙ-ДОБРИТЕ!
ОБИЧАМ ВИ!“, каза г-жа Диана Камбурова на своите ученици.

Децата бяха поздравени и от г-жа Снежина Добрева – директор, г-жа Пенка Костова – заместник-дирекор на училището, родители, учители и гости на тържеството.

“Изпращам ви с обич”, така г-жа Мима Бичева се раздели със своя 4”Б” клас. Вълнение, знания, благодарност се преплетоха в този последен час, в който емоциите взеха превес.
Завършването на начален етап на основното образование е важен момент в живота на всеки ученик и учениците от 4”б” се справиха достойно! Гости на милото тържество бяха г-жа Снежина Добрева, директор на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Елхово, г-жа Пенка Костова – зам. директор на училището, учители и родители. Г-жа Добрева пожела на учениците весела ваканция и успех в пети клас!

ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – ЕлховоСледете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО