Завършване на 4. клас в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово – 2024 г. /снимки/

20 юни 2024 09:45  |  Образование

Една усмивка, една сълза и много свидни спомени

​Четирите години на обучение, на смях и незабравими преживявания се изнизаха като един миг. Настъпи краят на учебната година за учениците от четвърти клас. Те изкачиха първото стъпало – „Начален етап“ на знанието от крепостта „Наука“. Ежедневието им бе изпъстрено с учение и труд, с радост и смях, понякога с тревоги и трудности. Уроците развиваха, каляваха, изпитваха възможностите на всеки ученик. Тези деца поеха на крехките си рамене много отговорности, изправиха се пред различни предизвикателства, особено през последните три месеца. От ден на ден ставаха по-мъдри и уверени, по-сдържани и съобразителни.

​С огромно вълнение, сълзи в очите и щастливи усмивки на 17 юни 2024 година в празнично украсения училищен двор на четвъртокласниците бяха връчени удостоверенията за завършен начален етап на основно образование, както и грамоти за отличилите се ученици, а албумът със снимки припомни прекрасните моменти от едно вълнуващо четиригодишно приятелство.

​Празникът на випуск 2024 година споделиха родители, близки и гости.

​Директорът на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“, гр. Елхово, госпожа Мария Кичукова, уважи всяка от двете паралелки и ги поздрави за успешното им завършване.

​​Учителите пожелаха на своите възпитаници много здраве, да вярват в себе си и да сбъдват мечтите си. Децата от двете паралелки благодариха за своите първи училищни години и обещаха да продължат да дават най-доброто от себе си, да превръщат трудностите в предизвикателства и да бъдат гордост за своите родители и учители. Те засвидетелстваха своята обич и признателност към всички, които са им подали ръка по пътя на науката, благодариха за грижите и поискаха прошка за своите детски немирства. ​

​Един неразделен випуск, който четири години вървя ръка за ръка със своите класни ръководители: Мария Кичукова, Денка Иванова, Антоанета Дженкова и с любимите учители – Иванка Русева и Димитрина Николова. Четири години труд, упоритост и вяра. Четири години приятелство, откровение и обич, смях и сълзи, сила и устрем.

​Нека и в пети клас „малките абитуриенти“ от випуск 2024 да не се страхуват да отворят вратите към света на знанията, да вярват в себе си и да следват мечтите си. Да не забравят думите: „Ние не сме най-добрите, но по-добри от нас няма!“. Напред към приключенията в страната на науката в новите класни стаи, с новите учители!

ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – ЕлховоСледете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО