На живо девето редовно заседание на ОбС-Елхово »

Снимки: Проведе се годишен педагогически съвет в Професионална гимназия „Стефан Караджа“ – Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Образование, Снимки

oetНа 28 юни 2013г. в учителската стая на Професионална гимназия „Стефан Караджа“ гр. Елохово, се проведе годишен педагогически съвет на професионалното училище. На заседанието присъства целият педагогически персонал на учебното заведение както и медии от град Елхово.

Директорът – инж. Христо Петев представи годишния отчет за дейността чрез мултимедийна презентация, в която бе обобщена информацията от изминаващата учебна 2012/2013 година.

От данните на изнесеният доклад от страна на инж. Петев става ясно, че към днешна дата в учебното заведение се обучават 252 ученика, от които 190 в редовна форма на обучение и 62 вечерна. Общият успех на учениците от редовна форма на обучение е Добър 4,01, а на учениците във вечерна форма е Добър 3,63. Оценките от Държавните зрелостни изпити (ДЗИ) по Български език и литература (БЕЛ) е Добър 3,63, по английски език Мн. Добър 4,67, а по География и Икономика Добър 3,67.

През тази учебна година за втори път училището участва в проект “УСПЕХ” със шест групи с общо 90 ученика участващи в тях: Секция “Борбата – сила и здраве” с  ръководител Александър Петков, Клуб “Екология и туризъм” с ръководител Станимир Сотиров, Клуб “Най-красивите места в Европа” с ръководител Мария Стоянова, Клуб “Опознай България – 100 НТО” с ръководител инж.Таня Михнева, Клуб “Етнография и фолклор на елховския край” с ръководител Д. Костова и Клуб “Изготвяне на презентации и клипчета” с ръководител Елена Иванова. На 23.01.2013г. и на 21.06.2013г. бе извършен мониторинг на проекта, който констатира, че дейностите и документацията се водят правилно съгласно изискванията.

В доклада още бяха представени изявите на учениците в учебното заведение, силните и слабите страни в професионалната гимназия, рисковете и заплахите в работата, възможности за бъдеща реализация, както и насоки в работата за в бъдеще.[nggallery id=“1097″]

 


Статията е публикувана на 28 юни 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА