ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Снимки: Стартира лятното училище за деца по тенис на корт и лека атлетика в Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Образование, Снимки, Спорт

teВ края на месец юни Ви уведомихме за стартиращите дейности на ученически спортен клуб “Елхово – 2008″, който организира развлекателни занимания през лятната ваканция за децата от град Елхово. За осма поредна година стартира лятно училище по по тенис на корт и лека атлетика. Средствата за него са осигурени от община Елхово, която гласува субсидия на клуба. Ръководители на клуба по тенис на корт и лека атлетика ще бъдат, както и през миналата година преподавателите Янна Иванова и Димитър Кисьов.

Днес от 9:00 часа, на спортната площадка в Професионална гимназия „Стефан Караджа“ – Елхово, стартира първото занимание с децата и по двата спорта. Директорът на ОбДК-Елхово г-жа Кърева пожела много приятно и изпълнено с емоции лято за малчуганите, които ще уплътняват своето време с един от двата спорта.

По време на заниманията, които ще се провеждат два пъти седмично, има осигурено медицинско лице с надежда никога да не се налага да се ползват неговите услуги. Уроците по тенис на корт и лека атлетика започват от днес и ще продължат до 9 август.

[nggallery id=“1098″]

 


Статията е публикувана на 1 юли 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА