Снимки: Стартира лятното училище по плуване за децата в Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Образование, Снимки, Спорт

decasВ края на месец юни Ви уведомихме за стартиращите дейности на ученически спортен клуб “Елхово – 2008″, който организира развлекателни занимания през лятната ваканция за децата от град Елхово. За поредна година паралелно с другите два спорта се провежда лятното училище по плуване. Средствата за него са осигурени от община Елхово, която гласува субсидия на клуба. Ръководител на клуба по плуване ще бъде, както и през миналата година Янчо Динков, който е правоспособен треньор и притежава необходимата квалификация.

Днес от 10:00 часа, на плувния басейн в „Аква парк“ – Елхово, стартира първото занимание с децата, но за жалост времето не даде възможност те да се потопят в басейна. Директорът на ОбДК-Елхово г-жа Кърева изказа своите съжаления за студеното време, но ги увери, че предстоят много топли дни в следващите два месеца.

По време на заниманията, които ще се провеждат два пъти седмично, има осигурено медицинско лице. Уроците по плуване започват от днес и ще продължат до 31 август. Децата ще бъдат разделени на две групи, които ще посещават всеки вторник и четвъртък от 10:00 до 11:30 и от 11:30 до 13:00 часа плувния басейн.[nggallery id=“1100″]

 


Статията е публикувана на 1 юли 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА