Снимки: ОФК стартира подготовка. В неделя играем с Тополовград тук в Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Снимки, Спорт

ofkОт миналата седмица стартира подготовката на футболистите на ОФК Елхово за предстоящият есенен полусезон в елитната окръжна група на област Ямбол. Тренировките  се провеждат на градския стадион в Елхово всеки делничен ден от 19:00 часа. Припомняме Ви, че ОФК Елхово завърши на втора позиция след лидера ОФК Стралджа в първенството през изминалия сезон, но тази година футболистите от съседната община ще се подвизават в трета дивизия, въпреки, че загубиха в баражите, понеже са се освободили места след отказване на тимове от най-високото ниво на аматьорския футбол.

По традиция ръководството на ОФК Елхово ще се опита да организира няколко контролни срещи преди началото на шампионата, който започва в средата на септември. Още тази неделя /18 август/ от 18:00 часа ОФК Елхово ще приеме отбора от Тополовград в приятелска среща тук на стадиона в Елхово.

Работното съвещание с отборите от областната елитна групи – мъже, ще се проведе на 22.08.2012г. /четвъртък/ от 11.00ч. в методичния кабинет на спортна зала „Диана“ в гр. Ямбол.[nggallery id=“1124″]


Статията е публикувана на 16 август 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА