Снимки: Трудна победа за ОФК Елхово на старта на подготовката срещу Тополовград

Публикувано преди 11 години  |  Снимки, Спорт

ofkМалко след началото на месец август стартира подготовката на футболистите на ОФК Елхово за предстоящият есенен полусезон в елитната окръжна група на област Ямбол. Вчера на градския стадион тук в град Елхово футболистите от Елхово изиграха първата си контролна среща срещу състава на съседния град южно от град Елхово – Тополовград. Макар и трудно все пак футболистите от Елхово надделяха над тополовградчани с минималното 1:0, като голът за ОФК Елхово отбеляза Валентин Шиваров. До почивката голове не паднаха, а и ситуациите пред двете врати не бяха кой знае колко много. Второто полувреме смело може да отбележим, че ОФК Елхово стоя по-добре на терена, но като цяло далеч от нивото, което показваха в края на изминалият шампионат, когато ОФК Елхово завърши само на точка зад лидера Стралджа. До началото на надпреварата остават почти месец, време което се надяваме да бъде използвано ползотворно.

Припомняме Ви, че ОФК Елхово завърши на втора позиция след лидера ОФК Стралджа в първенството през изминалия сезон, но тази година футболистите от съседната община ще се подвизават в трета дивизия, въпреки, че загубиха в баражите, понеже са се освободили места след отказване на тимове от най-високото ниво на аматьорския футбол.

Тази седмица ще се проведе работното съвещание с отборите от областната елитна групи – мъже – 22.08.2012г. /четвъртък/ от 11.00ч. в методичния кабинет на спортна зала „Диана“ в гр. Ямбол.

[nggallery id=“1127″]


Статията е публикувана на 19 август 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА