Отново футбол в Елхово. ОФК Елхово – Тунджа Ямбол

Публикувано преди 13 години  |  Спорт

В събота 22 януари 2011 година от 14:00 часа на стадиона в град Елхово ще се проведе контролна среща между отборите на ОФК Елхово и Тунджа Ямбол.

Интерестното в случая е, че новият наставник на Тунджа Ямбол – Димитър Иванов ще има възможността да се изправи в първият си макар и неофициален мач  срещу отбора воден последно от него, а именно – ОФК Елхово.

Отбора на Тунджа Ямбол се подвизава във В югоизточна футболна група, като напоследък играе доста колебливокато заемайки предпоследното 19-то място със актив от 7 точки (2 победи, 1 равен и 16 загуби). Шампионата във В югоизточна футболна група стартира в края на месец февруари, като първият официален мач на Ямболци е срещу силния отбор на Арда – Кърджали.

Отбора на ОФК Елхово заема първо място във временото класиране, но в окръжната гупа. Преди края на футболната пауза в страната нашият отбор достигна до ½ финал в зона югоизточна  за купата на Аматьорска Футболна Лига, като отпадна драматично срещу състава на Нефтохимик с 2:3 тук на градския стадион в Елхово.


Статията е публикувана на 19 януари 2011

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024
ГЕРБ - 22 в бюлетината


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО