Снимки: Нов общински съветник положи клетва в Елхово

26 септември 2013 09:43  |  Снимки

eliС полагане на клетва от новия общински съветник Елисавета Узунова от ПП БСП започна сесията на местния парламент в Елхово. Елисавета Узунова заема мястото на инж. Вася Василев, който бе входирал заявление за предсрочно прекратяване пълномощията му.

Минути преди полагането на клетвата на новоизбрания общински съветник, Председателя на Общинската избирателна комисия в община Елхово – Даниела Трендафилова връчи решението на ОИК за избор на общински съветник от листата на ПП БСП.

Елисавета Узунова бе следващата в листата с общински съветници на ПП БСП на местните избори през 2011 година и до този момент тя не е била общински съветник. На днешното заседание г-жа Узунова бе избрана и за член на състава на комисията по Общинска собственост териториално и селищно устройство и евроинтеграци, на която г-н Василев също бе член.

Елисавета Узунова работи в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Елхово, като старши учител по общообразователни учебни предмети в прогимназиален етап. Тя е и художествен ръководител на детската театрална трупа „Муцунка” към Общински детски комплекс – Елхово, както и участник в самодейният театрален състав към Читалище „Развитие” – Елхово.[nggallery id=“1159″]



Следете ни в Google News Showcase