Снимки: Осветиха храм „Св. Георги” в село Мелница, който бе ремонтиран по Програмата за развитие на селските райони

27 октомври 2013 20:35  |  Общество, Снимки

hramДнес  27 октомври 2013г. година отец Николай Клюнков и отец Николай Станчев от Елхово осветиха обновения храм “Свети Георги” в село Мелница, община Елхово.

Храмът “Свети Георги” в село Мелница бе един от няколкото одобрени и изпълнени проекта на ДФ “Земеделие” в община Елхово по мярка 322 “Обновяване и развитие на населените места” от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР). Благодарение на тази програма още през изминалата 2012 година и в началото на 2013 година, бяха обновени храмовете в град Елхово, Мелница, Маломирово, Добрич, Пчела и Малък Манастир.

Извършените ремонтни дейности, включваха ремонт на покривни конструкции и обшивки, фасадни работи, интериорни подобрения, дърводелски работи; подмяна на електроинсталация; боядисване, укрепване, подобрения в отоплителната и вентилационна система, подмяна на водопровода и канализацията, както и поставяне на настилки и благоустрояване на пространствата около тях.[nggallery id=“1194″]Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО