Снимки: За първи път в Елхово се проведе турнир по канадска борба

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки, Спорт

borbНа 4 декември във връзка с предстоящия патронен празник на Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елхово, се проведе поредното съпътстващо мероприятие – турнир по канадска борба. Той се състоя във физкултурния салон на гимназия “Св. Климент Охридски” – Елхово, а в него общо взеха участие над 20 ученика, от двете гимназии в град Елхово, който през бяха разпределени в четири категории: до 60кг., до 70кг, до 80кг и над 80 кг. Любопитен факт бе, че турнир от този вид спорт в град Елхово се провежда за първи път. Инициатори на това събитие бяха Ангел Чалъков, който бе съдия на всички срещи, както и учителите по физическо възпитание и спорт от двете гимназии Янна Иванова и Александър Петков.

В категория до 60кг. победител бе Ташко Тодоров, втори се класира Красимир Караиванов, а трети в тази категория бе Алекс Сашев.

В категория до 70кг. победител бе Иван Димитров, втори се класира Илия Раданов, а на трето място се класира Мариян Янев.

В категория до 80кг. първи бе Асен Христов, втори се класира Джаклин Манев, а на трето място се класира Сали Петров.

В категория над 80кг, победител бе Павел Джелебов, втори се класира Петър Колев, а на трето място се класира Николай Киров.

В края на турнира се организираха срещи между победителите от всички категории, като категория до 70 кг., бе представена от вторият класирал се Илия Раданов, след отказ на победителя в тази категория.

В окончателното класира „супершампион“ бе Павел Джелебов, а втори се класира Илия Раданов.

Паралелно с турнира по канадска борба, бе направена кратка презентация по самбо.

В празничната седмица още е предвидено музикална презентация на тема: „Съвременните медии и технологии в музиката“, спортни състезания по волейбол, както и спортни състезания включващи лекоатлетическа щафета, масов крос и тенис на маса.[nggallery id=“1278″]


Статията е публикувана на 5 декември 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА