На живо девето редовно заседание на ОбС-Елхово »

Снимки: Инж. Христо Петев с приз „Директор на годината 2013”

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Общество, Снимки

petvНа 13.12.2013 г. в София, в Конферентната зала на парк-хотел „Москва”, на Годишната конференция на СБУ към КНСБ, директорът на Професионална Гимназия „Стефан Караджа” – Елхово, инж. Христо Петев, бе удостоен с най-високата награда на синдиката – „Директор на годината 2013” в рамките на VІІ Национален конкурс „Най-добър социален партньор – директор”.

Инж. Петев е получил диплома и кристална статуетка на церемония в парк-хотел „Москва“ в София от г-жа Янка Такева – председател на. Синдиката на българските учители в присъствието на председателя на Европейската комисия по образование Мартин Рьомер, както и президента на КНСБ Пламен Димитров.

Решението е на ИК на СБУ за постигнати високи резултати в съвместната дейност училище – Синдикати на Българските учители, за личен принос в утвърждаването и усъвършенстване на социалното партньорство и политика за изграждане на позитивен индивидуален облик на ПГ „Стефан Караджа”.

Наградата е признание на първо място за образованието в град Елхово като цяло, както и за лична всеотдайност в работата на инж. Петев, като Директор в Професионална Гимназия „Стефан Караджа” – Елхово.[nggallery id=“1301″]


Статията е публикувана на 17 декември 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА