Снимки: Коледен поздрав за родителите, близки и приятели на децата от ЦДГ „Надежда“ – Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

dcВ навечерието на Коледните и Новогодишни празници, децата от група „Щурче” на ЦДГ”Надежда” с учителките си Кина Димова и Людмила Митева, помощник-възпитател Златка Ташева отправиха своя коледен поздрав към работещите в „Яница”, ресотрант „Дъга”, „Орудица 2000” ООД, кафе „Марчела” и РПУ – Елхово. Децата пяха  за здраве и берекет на гостоприемните домакини, благославяха и им доставиха много радост. Благодарим на майката на Митко и Женя, Иванка Иванова, на леля Пепи и чичо Мишо, на майката на Васко – Стела Вълкова, на бабата на Петьо – Мара Франсъзова, на  г-н Николов, началник на РПУ, за организацията и посрещането, за почерпката  на децата.

На следващия ден децата пресъздадоха Бъдни вечер и Коледа в детската градина   пред своите семейства. Децата пяха и танцуваха с радост, удоволствието от преживяното беше взаимно, вълнуваха се и изпълнителите и зрителите. Събирането на семейството на трапезата, спазването на традицията, възпитава добродетели и семейни ценности. Топлината около огнището, подготовката за празника създава уют , сплотява хората и ги прави по-добри един към друг.

В подготовката за празниците се включиха много родители – заедно украсяваха калпаците и гегите на коледарите, изработваха сурвакници, кравайчета, както и картички за коледния базар. Благодарим на всички!

Пожелаваме от сърце весели Коледни и Новогодишни празници! Много красиви празнични мигове, които да изживеете със семействата си![nggallery id=“1309″]


Статията е публикувана на 19 декември 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА