Среща по проект в Елхово по Програма ЛИДЕР

  306 | Публикувано преди 11 години  | Общество

На 29 септември в гр. Елхово в сградата на Европейският информационен център се проведе среща по проект придобиване на умения и постигане на обществена активност за потенциална местна инициативна група на територията на Община Елхово. На провелата се среща присъстваха заместник кмета на община Елхово Христо Христов, Георги Митев – експерт за оказване на методическа помощ по подготовката за местно развитие, Мария Димитрова – експерт модератор оказване на методическа помощ по проекта, представителите на бизнеса и на неправителствени организации от Община Елхово. Срещата е заключителна дискусия от предвидените по дейност шест, свързани с прилагането на стратегията за местно развитие на Елхово. Разгледани са процедурните правила, които местната инициативна група ще прилага, които са свързани с изпълнението на стратегията за местно развитие. Присъсващите се запознаха с тези правила, които местната инициативна група ще прилага по проектите, които ще се изпълняват по стратегията за местно развитие.

Процедурите са седемнадесет на брой, и те ще улеснят работата на управителният съвет на местната инициативна група, както и самите бенефициенти, които ще кандидадстват с техните проекти. Основните процедури са: консултиране и информирани на потенциални кандидати, всички нива на оценка, а именно административна, експертна, техническа и финансова на проектите, уведомяването на кандидатите, кординация с други институции, изготвяне на годишени доклади.Статията е публикувана на 29 септември 2010Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Българската православна църква чества Димитровден
Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руснаци. Предполага ... прочети още »
Снимки: ОФК се върна на победния път в областната футболна група
През почивните дни се играха срещите от шести кръг на елитната окръжна футболна група в област Ямбол, ... прочети още »
Изтече гратисният период за зелените сертификати, започват засилени проверки
От днес започват засилени проверки за зелени сертификати. През изминалите дни властите отпуснаха гратисен период, за да могат обектите на ... прочети още »
Футболните отбори на Елхово и Симеоново ще се изправят един срещу друг днес в Елхово
Днес от 16:00 часа на стадиона в град Елхово сили ще премерят съставите на ОФК Елхово и ... прочети още »
„Зелен сертификат“ за преболедувалите COVID-19, установен с антигенен тест, от понеделник
От понеделник, 25 октомври, всички български граждани, които са преболедували COVID-19 и имат регистриран в Националната здравно-информационна ... прочети още »
Община Елхово организира кампания за безвъзмездно разделно събиране и обезвреждане на опасни отпадъци от домакинствата
Община Елхово уведомява жителите на общината, че на 26.10.2021 г. (вторник) от 10:00 до 16:00ч.,  съвместно с ... прочети още »