Снимки: НАП продава ресторант Колхида в Елхово, кандидати на този етап няма

12 март 2014 16:43  |  Общество, Снимки

kolhРазпродажбите на имоти на данъчно задлъжнели продължава с пълна сила и през тази година, показва справка в ямболското данъчно. Популярният за всички жители на Елхово ресторант „Колхида“ се продава за 155 000 лева, а кандидати за него на този етап няма. От началото на тази година публичните изпълнители обявиха на търг ресторант „Колхида” в Елхово с начална цена 154 980 лева. Емблематичният за няколко поколения елховски ресторант така и не случи на собственик в годините на демокрацията. Същото важи и за едноименния хотел в центъра, които продължава да стои неизползваем вече дълги години. Така на практика данъчните ще насрочат нов търг с намалена цена с 20% спрямо начала цена от предходния неуспешен търг.

Самият ресторант „Колхида“ е вписан в търговския регистър като непарична вноска в капитала на „Комплекс Колхида“ АД. Представител на акционерното дружество е Цветан Гергов, а като непарична вноска освен ресторант „Колхида“ фигурира и седем етажна сграда и сутерен партер, която сграда е всъщност популярния на няколко поколения в град Елхово хотел „Колхода“.

Условията и правилата за провеждане на търговете организирани от НАП в област Ямбол, както и списък на вещите с тяхното описание и продажна цена са на разположение в сградата на ТД, гр. Бургас Офис гр. Ямбол и на страницата на НАП в интернет.[nggallery id=“1420″]



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО