Снимки: Представителна изява по проект УСПЕХ на клуб „Чудесата на света” и клуб ”Изготвяне на презентации: Искам да Ви представя …”

8 май 2014 18:10  |  Образование, Снимки

petДнес 08.05.2014г. в Професионална гимназия „Стефан Караджа” гр.Елхово се проведе заключителната представителна изява на клуб „Чудесата на света” с ръководител г-жа Мария Стоянова и клуб „Изготвяне на презентации: Искам да Ви представя…” с ръководител г-жа Елена Иванова.

Дейностите са по проект BG051PO001-4.2.05-0001 УСПЕХ, по който училището работи за трета поредна година. Проектът е финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейски социален фонд на Европейския съюз.

В представителната изява взеха участие учениците от двата клуба, които представиха мултимедийни презентации. От клуб”Чудесата на света” Ивана Христова от 11а клас представи изготвената от нея презентация на тема ”Най-странните сгради в света”. Клуб „Изготвяне на презентации :Искам да Ви представя…” представи презентацията „Мегаструктури – пространства и…мозъчни атаки във всякакви състояния ”.

В клуб „Чудесата на света” участваха ученици от 10а, 10б, 11а и 12а класове. Дейностите проведени в клуба бяха насочени към запознаване на учениците с невероятните исторически, природни и архитектурни творения – като се започне от античната епоха, преминем през природните забележителности и чудесата на модерния свят сътворени от човека и завършим с чудесата на България.

В клуб „Изготвяне на презентации: Искам да Ви представя…” участваха ученици от 12б клас, които с желание се включиха в дейностите на клуба. Участието им в проект УСПЕХ спомогна на учениците да подобрят общуването си по между. Научиха се да изготвят сами презентации на различни теми.

инж. Христо Петев директор на училището благодари на участниците за активното участие в дейностите по проекта и им пожела успешно завършване на учебната година. Ръководителите г-жа Мария Стоянова и г-жа Елена Иванова връчиха удостоверения на всички ученици участващи в двата клуба.



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО