Снимки: Гимназия „Св. Климент Охридски” изпрати своите абитуриенти от „Випуск 2014“

15 май 2014 17:44  |  Образование, Снимки

absПразничната програма в Гимназия „Св. Климент Охридски” – гр. Елхово, започна с посрещане на училищното знаме. С тържествен марш беше извършен ритуалът по предаване на знамето от Випуск 2014 на Випуск 2015 година.

Гости на тържеството бяха: г-н Николай Тончев – Председател на ОбС-Елхово, г-н Петър Киров – кмет на община Елхово, г-жа Венета Димитрова – секретар в община Елхово, г-жа Жана Ангелова – експерт образование в Община Елхово, Пенка Илиева – началник на РИО Ямбол, Нели Никова – председател на Училищно настоятелство и общински съветник в ОбС-Елхово, бивши учители, ученици и родители.

В календара на Гимназия „Св. Кл. Охридски” съществува един много специален и запомнящ се ден – денят, в който изпраща поредния випуск зрелостници. Изпълнени с мечти, амбиции и знания – абитуриентите от Випуск 2014 написаха своето послание: „Ние всички поотделно сме различни, но взети заедно сме едно цяло”.

Красивите, чаровните и неповторимите дванадесетокласници бяха поздравени от г-жа Йовка Драгоева – директор на Гимназия „Св. Кл. Охридски”, от г-жа Пенка Илиева – началник на РИО – гр. Ямбол, и от г-н Петър Киров – кмет на община Елхово. Пожелаха им успешен старт в живота и отлично представяне на зрелостните изпити. Да бъдат винаги усмихнати, позитивни, изпълнени с мечти и сила, да ги постигнат!

„В днешния празничен ден с много вълнение изпращаме абитуриентите от Випуск 2014 година на Гимназия „Св. Климент Охридски” – гр. Елхово. Благодаря Ви, скъпи мои ученици, за незабравимите мигове, прекарани заедно! Благодаря Ви за обичта, с която ни дарихте! Предстоят Ви изпитания, но съм убедена, че ще се справите, като откривате правилните формули за решаването на всички житейски задачи. Реализирайте мечтите си! Успешни изпити и печеливши билети за живота! На добър час, абитуриенти от Випуск 2014 година! Обичам Ви!“ – бяха думите на г-жа Драгоева.

Трогателен поздрав към всички учители и благодарност за всички техни усилия отправи Янка Петрова от 12-а клас. Тази година Випуск 2014 година постави началото на една нова традиция, като подариха на г-жа Йовка Драгоева дневник, в който абитуриентите от Гимназията и занапред да споделят спомени от живота си в училище.

Водещите Десислава и Даниела от 11-а клас, както и Пламен Кускунов изненадаха всички с оригиналните си идеи и с музикалните си изяви. С „Китка народни песни” приключи тържествената програма, а след това последваха снимките, които да запаметят 15-ти май 2014 г.

Завършващите ученици от Випуск 2014 са 57, разделени в три паралелки с класни ръководители: г-жа Петя Димитрова, г-жа Петя Вълчанова и г-жа Янна Иванова. Абитуриентският бал на Гимназия „Св. Климент Охридски” ще бъде в събота /24 май 2014 г./, а два дни по-късно абитуриентите ще отпътуват за популярния курорт Мармарис в Република Турция, където в продължение на четири дни дванадесетокласниците ще празнуват своя абитуриентски бал.

[nggallery id=“1530″]Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО