Снимки: Сбогом детска градина – здравей училище! (ОДЗ „Невен“)

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

dedВ навечерието на на-големият български празник Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост-24.май, децата от подготвителна група на ОДЗ”Невен”отпразнуваха завършване на детската градина и всяко дете получи Удостоверение за резултатите от подготовката му за училище. През двете години на задължителна предучилищна подготовка ,децата усвоиха определени умения, знания и отношения по различните образователни направления. Постигнаха добри резултати в практическото овладяване на български език. Имат представи за количествени,пространствени и времеви отношения. Постигнати са социални контакти и адекватно социално поведение.

Учителите Мария Тончева и Стоянка Демирева със своя опит и професионализъм успяха да поддържат стремежа към знание у децата.Възпитаваха толерантно поведение в екипна работа , социални умения и поведение за работа в група,които умения ще им помогнат в овладяване на знанията в училище.

В празнично украсената занималня децата посрещнаха своите родители и бъдещите си учители. Терзиева, Гаджонова, Кънева на които поднесоха много радост и добро настроение с песни, стихове и танци. Учителите ги посрещнаха с топли и приятелски чувства и засвидетелстваха своята отговорност пред родителите, че заедно с тях ще поведат”Бъдещето за ръка” на 15.септември.

С положителни емоции завърши празникът на децата. Тези години на детството са запечатани в албумите на всяко дете от детската група. С умиление спомените от снимките ще навестяват всеки от тях.

Пожелаваме на всички деца здраве и успешно овладяване на знанието. На учителите много сили и ентусиазъм за да продължат своите отговорности към обществото. Родители, бъдете партньори на учителите на вашите деца.

Д.Попова-директор на ОДЗ”Невен”


Статията е публикувана на 23 май 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА